(+45) 20 18 60 18 mail@bekkertoemrer.dk

OM OS

Læs mere om
Bekker Tømrer & Snedker.

Tømrermester
Christian Brun Bekker

Bliv lidt klogere på hvem Christian er.

Christian Brun Bekker

Tømrermester

Citat: “Tænk at jeg er så heldig at arbejde med min hobby hver dag”

Det er netop sådan Christian beskriver det at være tømrer. Blev som 20 årig udlært tømrer og snedker i år 2004. Blev for sin indsats igennem uddannelsen belønnet med den gyldne hammer for sin flid.

Christian har siden brugt såvel sin arbejdstid som fritid med værktøj i hånden. En bænk eller en hylde kan man jo altid bruge. Ja, sågar en krybbe børnene kunne sove i i vuggestuen fik han hurtigt bygget, da der blev behov for det.
Kundekontakten er noget Christian altid har sat pris på. Derfor var det ikke et svært valg da han i 2018 valgte at starte som selvstændig. Det har altid været en drøm for Christian og nu skulle det føres ud i livet.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Du får selvfølgelig et helt uforpligtende tilbud på arbejdet.

Vores nye video giver et overblik over nogle af de mange opgaver, vi også kan hjælpe dig med: https://bekkertømrer.dk/galleri/

Christian Brun Bekker

Tømrermester

Læs ovenstående artikel om Christian Bekker her

Mere end 20 års erfaring

Bekker Tømrer og Snedker har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og har derfor løst mange forskellige opgaver igennem tiden. Der er næsten ikke det projekt, som vi ikke kan klare.

Sætter kunden i fokus

Vi giver altid vores ærlige mening på et projekt og giver os god tid til den enkelte kunde. Vi sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde.

Høj kvalitet og god service

For os er kontakten til dig som kunde vigtig. Vi sætter fokus på høj kvalitet og god service og bestræber os altid på at møde kundernes behov – hvad enten det er private eller virksomheder.